Skip to content

CB Healthcare

CB Interface - Exact Online - Shopify

Exact online en Shopify als koppeling voor realisatie van e-fullfilment. Ofwel de logistieke verwerking na een transacties via het internet.

Zo zocht dit e-fulfillment bedrijf in de medische wereld een partner die in staat was hun eigen interface te koppelen met diverse software pakketten, zoals Exact Online en Shopify. Het komt er op neer dat de Databrygde interface de beste oplossing bleek voor CB Healthcare. Met een mooi en gezond partnership is het gevolg.

efulfilment-healthcare2 (1)

De uitdaging

De uitdaging lag immers vooral in het feit dat er meerdere software pakketten gekoppeld moesten worden aan de CB Healtcare interface. Zoals Exact Online, Shopify, Lightspeed, Magento en ook Woocommerce.

En de koppeling moest in staat zijn onder andere de volgende zaken met elkaar uit te wisselen: artikeldata, inkooporders en -resultaat, verkooporders en orderresultaat, daarnaast 'real-time' voorraad en  voorraadmutaties.

Daarbij dient onze Interface er zorg voor te dragen dat meerdere klanten de gerealiseerde koppelingen kunnen gebruiken.

Kortom; een uitgebreide koppeling waar de Databrydge interface de uitgelezen oplossing voor is.

 

 

De aanpak

Dit project is in diverse stukken opgedeeld, om zo op een overzichtelijk en efficiënte wijze de koppelingen te kunnen realiseren. Zo zijn enkele voorbeelden hier onder beschreven.

  • CB Interface koppelen met het databrydge platform: deze koppeling is zo opgebouwd dat we via dit platform andere pakketten snel en efficiënt kunnen koppelen.
  • De koppeling tussen CB Interface en Exact Online: deze koppeling is zo gebouwd dat klanten van CB Interface snel en eenvoudig hun Exact Online administratie kunnen koppelen.
  • De Shopify koppeling is in samenspraak met een klant van CB Interface gerealiseerd, zodat hun wensen en behoefte zijn verwerkt.  En met kleine aanpassingen zijn volgende klanten snel en efficiënt ook aan te sluiten.
350x280xCB-20161117-42.jpg.pagespeed.ic.3F_nO30IHS
Healthcare-header-CB

De oplossing

De Databrydge interface is dus uitermate geschikt om diverse pakketten te koppelen aan diverse software pakketten.

Door de koppelingen op deze manier op te zetten voor CB Healthcare, kunnen zij immers nu snel en efficiënt hun klanten koppelen aan diverse e-commerce en boekhoudpakketten. Bovendien kunnen zij dat doen in een 'white-labeled interface', zoals gezegd gerealiseerd in samenwerking met Databrydge.

CB Healthcare is daarom klaar om op de hard groeiende fulfillment markt de concurrentie de baas te zijn.

Meer info?
Wenst u meer informatie over de interface van Databrydge en de mogelijkheden.

Weten wat wij voor u kunnen doen?