Skip to content

Platform

Referenties Databrydge

Connectiviteitsplatform

Ons connectiviteitsplatform is een multifunctionele online omgeving om onder andere API-koppelingen te kunnen bouwen, beheren en beschikbaar te maken voor onze klanten en partners. Daarnaast kunt u in ons platform data importeren en exporteren, files koppelen met formaten zoals xml en CSV, databronnen analyseren, calculaties uitvoeren of business logica toevoegen. Wij bouwen graag aan deze functionaliteiten, zodat u op basis van accurate informatie uw bedrijf kunt sturen en laten groeien.

Wilt u data ook analyseren? Dan kunnen wij ook een business intelligence tool aanbieden. Onze interface is een betaalbare en stabiele connectiviteitsinterface, die continue aan ontwikkeling en groei onderhevig is.

Ons connectiviteitsplatform is gebaseerd op Data As A Service (DAAS). De data wordt namelijk alleen opgevraagd op het moment dat deze nodig is. Daarmee werken wij geheel volgens de AVG regelgeving.

Hoe werkt ons connectiviteitsplatform?

Wij richten het platform eenmalig in voor uw bedrijf. U kunt dit vergelijken met de groepenkast voor de elektriciteit in uw woning. Van buiten komt er een kabel naar binnen waarmee de stroom wordt aangevoerd. Met behulp van de groepen kunt u hier dan allerlei apparaten op aansluiten.

Nadat de connectie tot stand is gebracht, kunt u op basis van een abonnement gebruik maken van de reeds beschikbare API’s. Bovendien als een bepaalde koppeling nog niet aanwezig is, dan kan deze altijd gerealiseerd worden.

Veiligheid

Wij realiseren ons als geen ander dat uw data en applicaties, naast uw werknemers, de levensaders van uw bedrijf zijn. En daar bent u natuurlijk zuinig op. En dat zijn wij ook!

De API-koppelingen die wij maken in ons connectiviteitsplatform worden uitermate goed beveiligd. Dat is, naast een aantal andere positieve punten voor ons platform, misschien wel een van de belangrijkste voordelen. Daarom bieden wij hoogwaardige beveiliging aan op ons platform, zodat u zich daar niet ongerust over hoeft te maken en uw omgeving stabiel en veilig kan blijven draaien.

Voordelen

Van ons state-of-the art connectiviteitsplatform

Behoud eigen software

Behoud eigen software

U kunt uw eigen software behouden, dus er zijn geen additionele pakketten noodzakelijk en blijven de kosten laag.

Vergroot flexibiliteit Databrydge bouwt bruggen tussen applicaties

Vergroot flexibiliteit

Koppelen tussen diverse pakketten gaat eenvoudig en snel via ons connectiviteitsplatform.

Consultancy Databrydge bouwt bruggen tussen applicaties

Consultancy

Een consultant gespecialiseerd in bedrijfsprocessen doet samen met u de scoping.

meer flexibiliteit Databrydge bouwt bruggen tussen applicaties

Werk efficiënter

Op ons platform kunnen aanwezige of eenmaal ontwikkelde API's hergebruikt worden. Dat is sneller en goedkoper.

Past altijd Databrydge bouwt bruggen tussen applicaties

Security

Ons platform heeft een zeer hoogwaardige beveiliging. Hierdoor kunnen wij een hoge continuïteit garanderen.

 

Bespaar tijd Databrydge bouwt bruggen tussen applicaties

Uw koppelingen gemanaged

Wij beheren en onderhouden de API-koppelingen. Zodat u steeds gebruik kunt maken van de laatste functionaliteit.

Dataswitch - over ons

Wat wij voor u kunnen doen

Databrydge biedt een compleet cloudplatform en losse interfaceoplossingen aan. Ons platform biedt u een betaalbare en stabiele connectiviteitsinterface, die altijd aan groei onderhevig is. Zijn onze bestaande oplossingen niet bruikbaar voor u? Geen probleem, wij bouwen een koppeling op maat op basis van uw specifieke wensen en behoefte.