Skip to content

Partners

Referenties Databrydge

Partnerschap is voor ons de weg naar succes.

Partnerschap leidt tot meer succes!
Meer tijd om te doen waar je goed in bent. Dat is wat wij onze klanten gunnen. En dit geldt ook voor ons! Vandaar dat wij intensief samen werken met onze partners, zodat wij onze energie kunnen richten op datgene waar onze expertise ligt.

Zo is de manier waarop we samenwerken, afhankelijk van het type partnerschap. Daarin maken we onderscheid tussen drie partners: businesspartners, softwareleveranciers en distributiepartners.

Echter altijd met duidelijke afspraken en zoals gezegd met het ontzorgen van de eindklant als belangrijkste doel. En om de kwaliteit en continuïteit van dienstverlening van weerskanten af te stemmen en te bewaken, leggen we bovendien onze afspraken vast in een partnerovereenkomst.

Businesspartner

Databrydge - over ons

Wenst u één single point of contact, in plaats van contact te onderhouden met diverse software vendors waarmee u wilt koppelen? Wij faciliteren het platform en zijn uw aanspreekpunt. Wij verzorgen de contacten met de andere softwarepartijen en nemen uw zorg uit handen.

Softwareleverancier

Software partner partnerschap

Als softwareleverancier wilt u uw development capaciteit inzetten voor uw core buisness. Wij nemen uw koppelingsvraagstukken uit handen. Door onze API-koppelingen en ons platform wordt de flexibiliteit van uw applicatie groter en gebruiksvriendelijker.

Distributiepartner

Distributieparter partnerschap

Ziet u commerciële kansen voor ons connectiviteitsplatform in uw branche? Wij zijn altijd op zoek naar distributeurs om ons platform (internationaal) uit te rollen. Heeft u interesse om dit samen met ons op te pakken? Waar dan ook ter wereld? Wij vernemen het graag!

Partnerschap aangaan?

Zo zijn wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners waarmee wij een samenwerking kunnen realiseren. En heeft u koppelvraagstukken voor uw eigen onderneming of uw klanten? Wij komen namelijk graag met u in contact om de mogelijkheden van onze partnerships te bespreken.

Wij zijn specialisten in het bouwen van slimme koppelingen tussen softwaresystemen, met als voornaamste doel dat onze klanten geld besparen. Bovendien zijn wij een belangrijke speler in de mid market en hebben de ambitie om, zowel nationaal als internationaal, flink te groeien.

Databrydge investeert sterk in de doorontwikkeling van haar connectiviteitsplatform en uitbreiding van haar team. En met de hulp van huidige én nieuwe partners kunnen we elkaar versterken en groeien.

Waarom partner worden?

Als partner van Databrydge kunt u namelijk de toegevoegde waarde voor uw klanten vergroten door het leveren van softwarekoppelingen. Daarbij draagt u met behulp van onze oplossing bij aan het efficiënter inrichten van de processen van uw klanten. Op deze manier heeft u het gemak en wij maken de koppelingen. Daarbij is het ook mogelijk om het connectiviteitsplatform white-labeled te gebruiken. Zo kunt u uw eigen huisstijl eraan koppelen en bent en blijft u voor uw klanten de partner voor het leveren van koppelingen.

Daarnaast wordt u als partner op onze website genoemd, hetgeen betekent dat u kunt mee profiteren van ons bestaande netwerk aan klanten en bovendien van alle overige bezoekers van onze website.

Databrydge investeert sterk in de doorontwikkeling van haar connectiviteitsplatform en uitbreiding van haar team. Met de hulp van huidige én nieuwe partners kunnen we elkaar versterken en groeien.

 

Aanmelden als partner

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om partner te worden van Databrydge?
Vul dan ons contactformulier in!