Skip to content

Wij maken

Referenties Databrydge

API koppelingen

Wij maken API koppelingen voor het koppelen van uw bedrijfssystemen en data. Wij zorgen dat deze koppeling steeds de beste en nieuwste functionaliteit biedt op basis van een onderhoudscontract. Onze zorg en uw gemak!

Slim bedachte API oplossingen

Door het bouwen van slimme koppelingen, richten we uw processen efficiënter in en helpen we u tijd besparen. We combineren onze ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen met onze kennis in technische connectiviteitsvraagstukken.

Door goed naar uw bedrijfsproces te kijken, kunnen we u beter ondersteunen bij de keuzes die gemaakt moeten worden voor het koppelen van uw applicaties en data. Efficiency staat voor op. We blijven continue vernieuwen en kwaliteit staat bij ons voorop.

Heeft uw software geen API beschikbaar? Geen probleem! Wij kunnen via allerlei manieren data ontvangen, verwerken en doorzetten naar de gewenste applicatie.

Ons platform

De API koppelingen die wij leveren worden ontwikkeld op ons connectiviteitsplatform. Wij willen uw koppeling ten allen tijde online en beschikbaar hebben. Daarvoor is ons state-of the-art platform een cloud oplossing.

Efficiënter en kostverlagend

Door het gebruik van ons platform kunnen we goedkoper en efficiënter koppelingen bouwen op een schaalbare manier. Koppelingen voor partners en eindklanten kunnen snel aangesloten worden, zelfs door de eindklant zelf. Hiermee kunnen we uw processen efficiënter maken en u dus tijd besparen.

Eenmaal gekoppeld aan ons platform, kunnen nieuwe aansluitingen snel gelegd worden, hetgeen efficiënter werken mogelijk maakt en kosten bespaart. Voor partners zijn er nog extra mogelijkheden!

U kunt u zich dus nog meer focussen op uw core-buisness.

 

Weten wat wij voor u kunnen doen?