Skip to content

Wie zijn we

Wij zijn bruggenbouwers die gespecialiseerd zijn in het bouwen van slimme koppelingen tussen softwaresystemen. Met behulp van deze slimme koppelingen zijn we in staat om uw processen efficiënter en productiever in te richten. Wij zorgen voor rendement in uw organisatie. Onze ervaren consultants combineren hun ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen met hun kennis in technische connectiviteitsvraagstukken.

Onze werkwijze

Uw vraag

Het begint allemaal met uw vraag of verzoek. Wij vinden het belangrijk dat u krijgt wat u wilt. Daarom starten we met een kort inventarisatiegesprek om uw wensen en behoeften te inventariseren. We luisteren naar uw eigen ideeën en delen onze eerste gedachten met u. Vervolgens zullen we een ruwe inschatting maken van de kosten. Deze oriëntatie is kosteloos en verplicht u tot niets.

Scope & doelstelling

Onze tweede stap is het bepalen van de scope. Hierin beschouwen we het proces en bepalen we de doelstellingen, zodat we weten wat u wilt bereiken en wat de relevante onderdelen hiervoor zijn. Hieruit zal een scope-document voortkomen met een transparante roadmap en begroting. Daardoor weet u precies wat u mag verwachten en op welk tijdstip.

Realisatie

Na het bepalen van de wensen en behoeften en een akkoord op de scoping, kunnen we aan de slag! Onze specialisten gaan de koppeling voor u realiseren. U wordt regelmatig door het team betrokken voor het maken van de juiste keuzes. Zo blijven businessdoelstellingen, gebruikerservaringen en technologie in lijn.

Gewenst resultaat

Het gewenste resultaat wordt bepaald in de scope en de scope bepaalt het eindresultaat. Wanneer uw koppeling gereed is, begint het echte werk pas. U gaat volop gebruik maken van uw applicaties om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. U merkt de voordelen van de gecreëerde koppeling. Continuïteit en veiligheid zijn daarbij van cruciaal belang!

Uiteindelijk kunt u ervoor kiezen om uw applicaties optimaal samen te laten werken door gebruik te maken van ons connectiviteitsplatform. Met dit 'integration Platform as a Service' (iPaaS) kan de integratie tussen applicaties zeer snel en efficiënt tot stand worden gebracht, waardoor grote meerwaarde wordt gecreëerd.

Ons doel

Ons doel is om al uw systemen met elkaar te verbinden en goed met elkaar te laten samenwerken. U hoeft geen tijd te besteden aan repeterende administratieve werkzaamheden en u kunt uw data optimaal benutten. Wij zorgen voor rendement in uw organisatie!

Waar staan we voor?

In deze tijd van digitale transformatie speelt IT-integratie een verbindende rol. Deze integratie wordt mogelijk gemaakt door onder andere API’s. Maar of u nu integraties tot stand wil brengen vanuit de digitale transformatie of “gewoon“ applicaties met elkaar wil verbinden, wij zorgen dat de koppeling tot stand wordt gebracht. Daarbij blijven wij continue vernieuwen. Kwaliteit en innovatie staat bij ons voorop. Om het voor u eenvoudiger én veiliger te maken, hebben wij een platform gebouwd voor zowel middelgrote als grote ondernemingen.

Wij staan voor kwaliteit en innovatie, maar vooral voor verbinding!

Ons team

Dit is ons management team!

  • John

John Schrijvers

CEO

Bram van Kessel

Product Owner

Gerard den Teuling

CFO

  • Bart Vaessen

Bart Vaessen

COO

Alexander Janssen

Lead developer

Weten wat wij voor u kunnen doen?