Skip to content

Bedrijven

Referenties Databrydge

Voor uw bedrijf in uw branche

Voor ieder bedrijf in elke branche is data één van de belangrijkste assets. Op basis van uw data kunt u uw bedrijfsvoering bepalen en nieuwe inzichten of businessmodellen ontwikkelen. U wil als bedrijf innoveren, groeien, concurreren en onderscheidend blijven. Uw data consolideren met behulp van API’s is een voorwaarde voor succes in het Digitale Tijdperk.

Wij hebben veel ervaring in het koppelen van softwaresystemen. Voorbeelden daarvan zijn koppelingen tussen een CRM pakket en het boekhoud- en facturatiesysteem van een organisatie. Of tussen een tijdsregistratiesysteem en een payroll applicatie. Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat.

Retail

retail

U bent liever met uw zaak bezig dan met uw administratie. Daarom is het een goed idee om uw kassasysteem aan andere software te koppelen. Hoe mooi zou het zijn als de data uit uw kassasysteem elke dag automatisch verwerkt wordt in uw bedrijfsadministratie en financiële systemen?

Horeca

branche logistiek

In jouw horecazaak werk je met verschillende systemen voor bijvoorbeeld reserveringen, opnemen van bestellingen, personeelsplanning en afrekenen. Wil je geen waardevolle tijd verliezen of fouten maken door het handmatig invoeren van gegevens? Bij Databrydge snappen we dit en daarom investeren wij continu in het ontwikkelen van koppelingen voor diverse horecasystemen. Zo hou jij het overzicht en tevreden gasten.

Logistiek

branche logistiek

Databrydge helpt u om snel en veilig bestaande software met elkaar te koppelen. Zo kunt u voor al uw processen 'gewoon' de specialistische applicaties aanschaffen die bij deze processen passen. Niet alleen uw ERP software of interne systemen, maar ook software van klanten, leveranciers en overige schakels in de logistieke keten kunt u eenvoudig verbinden. Ketensamenwerking wordt een stuk eenvoudiger.

Finance

finance

Jij kunt als ondernemer veel tijd besparen door je financiële proces efficiënter in te richten. Dat betekent: zoveel mogelijk bedrijfsprocessen automatiseren, de juiste systemen kiezen en deze goed op elkaar aansluiten. Inmiddels kunnen er veel verschillende applicaties worden gekoppeld aan uw boekhoudsoftware.

Hospitality

branche legal

Databrydge helpt hotels, restaurants en andere hospitality-organisaties om hun boekhouding te automatiseren. Dat doen we door slimme koppelingen tot stand te brengen. Zo geniet jouw gast van zijn diner in het restaurant, terwijl de bediening eenvoudig de tafel op zijn kamer boekt. Aan het einde van het verblijf presenteer je de gast één rekening. Dus geen gedoe met losse bonnetjes. Zo zijn je cijfers altijd up-to-date, accuraat en compleet!

Legal

branche legal

Door het gebruik van API’s hoeven stamgegevens maar op één punt gevuld en aangepast te worden. De administratie werkt dan op één centraal punt, wat betekent dat alle gebruikers dezelfde stamgegevens gebruiken. Vervolgens kun je de administratie uitbreiden door hier verschillende software of apps aan te koppelen. De koppeling met uw boekhoudsoftware automatiseert veel voorkomende handelingen.

Marketing

marketing

Om marketing nog efficiënter toe te passen kun je verschillende systemen die je gebruikt op elkaar aansluiten. De data die je in verschillende systemen bewaart, kunnen zo real-time met elkaar gesynchroniseerd worden. Zo ontvangen jouw relaties op het juiste moment het bericht dat perfect bij hen past.

E-commerce

branche groothandel

De kern van een webshop bestaat tegenwoordig bijna altijd uit een e-commerce platform dat standaard een heleboel functionaliteit biedt. Maar voor het uitbreiden van de functionaliteit zijn er vaak koppelingen nodig. Denk hierbij aan koppelingen met systemen voor voorraadbeheer of boekhoudpakketten voor automatische facturatie en nog veel meer. Onze developers zijn specialisten en kunnen praktisch alles realiseren.

Groothandel

branche groothandel

De kern van een groothandel bestaat tegenwoordig bijna altijd uit een zo efficient mogelijke manier van logistieke processen te combineren met een efficiente voorraad.  Koppelingen tussen WMS, ERP, transporteurs, webshops, en bijvoorbeeld boekhoudsystemen zijn hiervoor een must. Onze developers zijn specialisten en kunnen samen met onze buisnessanalysten praktisch alles realiseren.

Weten wat wij voor u kunnen doen?