Skip to content

Netsuite Alliance partners Rsult en 050-IT slaan handen ineen

By admin

Financiële IT-dienstverlener Rsult (Waalre, Londen, Dublin) en Netsuite specialist 050-IT (Groningen) gaan per medio januari verder onder de naam van Rsult. 

Rsult startte in april 2016 zijn eerste kantoor in Waalre en is sinds 2018 o.a. Netsuite Alliance partner. 050-IT uit Groningen is al sinds 2017 actief als Netsuite Alliance Partner.

Klantgericht

John Schrijvers, CEO van Rsult: “Wij zijn blij met deze uitbreiding en het samenvoegen van de Netsuite kennis en diensten van 050-IT aan het portfolio van Rsult. We werken al een tijd met 050-IT samen aan gezamenlijke klanten. Tijdens deze periode hebben we geconstateerd dat we het, naast onze persoonlijke klik, op vele vlakken goed met elkaar kunnen vinden: de klant approach, de implementatiemethodieken en de manier waarop we met klanten zaken willen doen. Wij gaan beiden voor een langdurige relatie met onze klanten en dit onderstreept 050-IT ten volle.”

Jorryt Nijholt, mede-eigenaar van 050-IT: “Deze nieuwe samenwerking onderschrijft de focus van beide partijen aan de Netsuite propositie. We zien een stijgende vraag naar Netsuite diensten en daarbij gerelateerde vraagstukken omtrent interfaces en datamigraties. Door middel van het bundelen van onze diensten krijgen we ook toegang tot alle mogelijkheden van Databrydge en Dataswitcher, twee andere ondernemingen van de Rsult-groep. We kunnen onze klanten hiermee een full-service (internationale) dienstverlening bieden die onderscheidend is in de markt.

Door de samenvoeging van beide Netsuitepraktijken ontstaat een full-service Netsuite dienstverlener met 8 gespecialiseerde Netsuite consultants. Rsult ambieert verdere (internationale) groei en sluit meerdere samenwerkingen en/of acquisities in de toekomst dan ook niet uit.

Over Rsult

De Nederlandse standplaatsen van Rsult zijn Waalre, Eindhoven en Groningen. De Rsult groep telt inmiddels 30+ medewerkers en adviseert accountantskantoren, advocaten- en notariskantoren en MKB(+)-ondernemingen over procesoptimalisatie met behulp van IT. Kantoren schakelen Rsult in voor advies over en concrete begeleiding bij ERP vraagstukken, online boekhoud-, scan & herken-, en managementrapportage-applicaties.