Skip to content

Smart Event Manager

Slimme event management software van Voorraedt B.V.

Met de software beheert u het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van uw evenement, tot de personeelsplanning en facturatie. Gebruiksvriendelijk en professioneel.

SmartEventManager_Mikado@4x

De uitdaging

Het management team van Voorraedt heeft in het verleden bewust zelf koppelingen gebouwd met financiele software pakketten. Deze boekhoudkoppelingen zijn altijd aan nieuwe wet- en regelgeving onderhevig en moeten worden onderhouden. Men heeft er nu bewust voor gekozen om deze financiele koppelingen uit te besteden aan Databrydge waardoor de bestaande development capaciteit gefocused blijft op het blijven verbeteren van de core applicatie.

De aanpak

Het development team van Databrydge heeft gezamenlijk met de programmeurs van Smart Event Manager besproken waar de huidige knelpunten zitten in de bestaande koppelingen. Daarna heeft het team van Databrydge de knelpunten in nieuwe koppelingen weten te tackelen en zelfs nog voorzien van extra functionaliteiten. Ook de 1e lijns helpdesk van Smart Event Manager is up-to-date gebracht en men ziet nu al behoorlijke daling van het aantal support calls.

72ae33_98bba062ce4348468a9716008708e294~mv2
Smart Event Manager

De oplossing

Door het outsourcen van de koppelingen richting Databrydge kunnen de developers van Smart Event Manager zich beter focussen op het doorontwikkelen van de bestaande applicatie. Ook de helpdesk is hiermee ontlast vanwege een sterke daling van het aantal support calls. Een duidelijke positieve samenwerking voor zowel Smart Event Manager als haar cliënten.

Weten wat wij voor u kunnen doen?