Skip to content

Rsult

De oplossingen van Databrydge helpen onze cliënten.

Rsult: "met behulp van de kennis en technologie van het Databrydge platform hebben wij onze cliënten kunnen helpen. In het bijzonder om de volgende stappen te zetten in het efficiënter inrichten van  processen. Daarmee de juiste strategische keuze voor zowel hen als ons!"

 

efficiënter inrichten van processen databrydge

De uitdaging

Rsult is gespecialiseerd in adviseren rondom het automatiseren van financiële processen. Daarbij kijken zijn vanuit deze achtergrond naar alle processen binnen een onderneming. En weten ze, ook door hun branche specifieke aanpak, waar ze ondernemers mee kunnen helpen.

Zo gaat het efficiënter inrichten van processen vaak gepaard met het op een juiste manier inrichten van online ERP- en/of boekhoudsoftware. En dat in combinatie met branchespecifieke software. Juist voor het maken van deze interfaces gebruikt Rsult de kennis en kunde van Databrydge. Zoals gezegd voor het maken van connecties en overige API gerelateerde vraagstukken.

 

 

De aanpak

Door middel van een goede en intensieve samenwerking tussen de technische kennis van Databrydge en de financiële kennis van Rsult is er een unieke chemie ontstaan. Waardoor medewerkers van Rsult snel en adequaat hulp krijgen bij technische API- en koppelvraagstukken.

Zodra Rsult financiële optimalisatie projecten heeft bij haar cliënten schakelen ze Databrydge in om mee te denken in het meest efficiënte proces. Zo is Databrydge uitgegroeid tot de exclusieve partner voor Rsult wanneer het koppelvraagstukken betreft.

Op de manier is er een win-win situatie is gecreëerd.

aanpak efficiënter inrichten van processen databrydge
Oplossing efficiënter inrichten van processen databrydge

Win-Win situatie

Mede door de intensieve samenwerking is er veel kennisoverdracht tussen Databrydge en Rsult. Hierdoor is de kennis over mogelijke inzet van IT bij cliënten bij de medewerkers van Rsult gestegen. Daarnaast is de financiële kennis bij de developers van Databrydge verhoogd. Namelijk door de consultants van Rsult. Beide partijen plukken hier immers continue de zakelijke vruchten van.

Zo krijgen klanten van Rsult sneller en beter advies in hun automatiseringsbehoefte. Daarnaast krijgen klanten van Databrydge hoogwaardige financiële connecties met o.a. hun boekhoud- of rapportagesoftware

Concluderend; het perfecte partnership.

Weten wat wij voor u kunnen doen?