Skip to content

Medior PHP Developer

PHP Developers  – Medior (32 – 40 uur) 

Databrydge groeit! Heb jij oog voor detail, ben je doelgericht en wil jij aan de slag in een verfrissende, energieke en innovatieve werkomgeving? Dan hebben wij de perfecte baan voor je! 

Wat ga je doen? 

Als PHP Developer lever je een bijdrage aan de constante doorontwikkeling van het Databrydge platform, dat zowel nationaal als internationaal gebruik wordt door onze klanten en partners. Middels het reeds ontwikkelde platform worden applicaties, variërend van kassasystemen tot boekhoudpakketten, op een slimme manier met elkaar verbonden waardoor processen efficiënter en productiever ingericht kunnen worden. De werkzaamheden bestaan uit het feilloos ontwikkelen, opleveren en reviewen van de softwarekoppelingen voor onze klanten.  

Wat bieden wij? 

Databrydge is onderdeel van de Rsult Groep welke kantoren heeft in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Portugal, Ierland, Tsjechië en Zuid-Afrika. Rsult streeft naar fantastisch werkgeverschap. Wij zijn ons ervan bewust dat vrijheid, ruimte voor zelfontplooiing en eigen verantwoordelijkheid essentieel zijn voor jouw werkplezier. Omdat we een snelgroeiende organisatie zijn leren we dagelijks van elkaar. We streven naar een werkomgeving waar iedereen zijn steentje bij draagt op een manier die bij hem of haar past. Naast het harde werken genieten we middels verschillende activiteiten met elkaar van de behaalde successen. 

Naast een hele toffe baan in een jong, enthousiast en groeiend team waar iedereen zichzelf mag zijn bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden: 

 • Een jaarcontract welke bij goed functioneren wordt voortgezet voor onbepaalde tijd; 
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring; 
 • Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten word je persoonlijke kennis en professionele ontwikkeling gestimuleerd, denk hierbij aan onbeperkt toegang tot e-learnings, mogelijkheden tot learning-on-the-job en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen; 
 • Een vaste pensioencompensatie; 
 • Een laptop 
 • Ieder kwartaal een event (nationaal) met alle medewerkers in Nederland en jaarlijks een (internationaal) uitje met alle medewerkers van de Rsult Groep, naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrels waar je spontaan en vrijblijvend kunt aansluiten. 

Wat verwachten we van jou? 

 • Je hebt ten minste HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met PHP;  
 • Je hebt kennis van Symfony of andere Frameworks, bent bekend met GIT en hebt bij voorkeur ervaring met Cloud hosting zoals AWS of Azure; 
 • Affiniteit met en kennis van financiële software is een pré; 
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels (verbaal als schriftelijk);
 • Je bent gedreven, oplossingsgericht en in staat om structuur aan te brengen en overzicht te houden op je werkzaamheden;
 • Je krijgt energie van werken in (internationaal) teamverband, maar kunt ook zelfstandig vooruit. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn bruggenbouwers die gespecialiseerd zijn in het bouwen van slimme (API) koppelingen tussen softwaresystemen op ons eigen Databrydge platform. Met behulp van deze slimme koppelingen zijn we in staat om processen efficiënter en productiever in te richten.  

Interesse? 

Ben je na het lezen enthousiast over de vacature en nieuwsgierig geworden naar onze organisatie? Wij zien jouw CV en bijbehorende motivatiebrief graag tegemoet. Heb je vragen over de vacature of de organisatie? Neem dan contact op met Joyce Velzeboer via 085 – 065 3792.

De sollicitatieprocedure 

Stap 1: Solliciteren 

         Ben je enthousiast geworden, dan ontvangen we graag jouw CV en bijbehorende motivatiebrief. 

Stap 2: Uitnodigen 

        Spreekt jouw sollicitatie ons aan, dan nodigen we je binnen een week na ontvangst van jouw sollicitatie uit voor een gesprek. 

Stap 3: Eerste kennismaking 

        Het eerste gesprek staat in het teken van een wederzijdse kennismaking. 

Stap 4: Tweede gesprek 

        Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie en gevraagde vaardigheden om echt een goed beeld van elkaar te krijgen. 

Stap 5: Contractvoorstel 

         Hebben we van beide kanten een match? Dan doen we je een contractvoorstel! 

Heb je interesse in deze vacature?

Reageer meteen met onderstaand formulier.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.
   Upload je bestanden hier (CV, foto)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.