Skip to content

Financieel Integratie Consultant

Financieel Integratie Consultant (32 – 40 uur per week)

Heb jij een financiële achtergrond, bijvoorbeeld als assistent accountant of controller, ben je gepassioneerd over het automatiseren van financiële processen en wil je je technisch verder ontwikkelen? Dan is onze vacature van Financieel Integratie Consultant perfect voor je! 

Wat ga je doen? 

Als Financieel Integratie Consultant ondersteun je onze klanten op het gebied van data integraties, specifiek gericht op finance. Denk hierbij aan integraties van boekhoudsoftware of ERP systemen met externe systemen die financiële transacties genereren zoals facturatiesystemen, projectadministratiesystemen en banken. Tevens bied je klanten ondersteuning op bestaande integraties; je analyseert technische meldingen en eventueel na overleg met één van onze developers neem je contact met de klant op om de melding op te lossen. 

Daarnaast help je klanten bij het realiseren van nieuwe integraties. Hierbij inventariseer je de klantwens, je vertaalt processen naar financiële transacties (journaalposten), je analyseert API documentatie en maakt een functionele uitwerking (scope), al dan niet in overleg met de Product Owner. Na het opstellen van de scope ben je betrokken bij de realisatie van de integratie. Je ondersteunt de developers het opzetten van testomgevingen, nabootsen van testsituaties en het maken van gebruikersdocumentatie. Tevens fungeer je als sparringspartner voor je collega’s in dit proces.

Tot slot speel je een rol in de continue verbetering van het platform, bijvoorbeeld door het introduceren van gestandaardiseerde (financiële) datamodellen en het vertalen van de behoeften van de gebruikers naar mogelijke functionaliteiten.

Wat bieden wij? 

Databrydge is onderdeel van de Rsult Groep welke kantoren heeft in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Portugal, Ierland, Tsjechië en Zuid-Afrika. Rsult streeft naar fantastisch werkgeverschap. Wij zijn ons ervan bewust dat vrijheid, ruimte voor zelfontplooiing en eigen verantwoordelijkheid essentieel zijn voor jouw werkplezier. Omdat we een snelgroeiende organisatie zijn leren we dagelijks van elkaar. We willen graag een werkomgeving realiseren waar iedereen zijn steentje bijdraagt op een manier die bij hem of haar past. We werken hard, maar genieten ook, middels verschillende activiteiten met elkaar, van de behaalde successen. 

Naast een hele toffe baan in een jong, enthousiast en groeiend team waar iedereen zichzelf mag zijn bieden wij onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden: 

 • Een jaarcontract welke bij goed functioneren wordt voortgezet voor onbepaalde tijd; 
 • Een salaris tussen € 3.000,- en € 5.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring; 
 • Een combinatie van werken vanaf ons kantoor in Eindhoven en remote;
 • Een collectieve pensioenregeling zonder verplichte medewerkersbijdrage; 
 • Een laptop;
 • Een telecomvergoeding;
 • Een goede werksfeer waar iedereen zichzelf kan zijn;
 • Ieder kwartaal een event (nationaal) met alle medewerkers in Nederland en jaarlijks een (internationaal) uitje met alle medewerkers van de Rsult Groep, naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrels waar je spontaan en vrijblijvend kunt aansluiten;
 • Begeleiding van een financial die de overstap richting de techniek eerder heeft gemaakt.

Wat verwachten we van jou? 

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding in een financiële/boekhoudkundige richting;
 • Minimaal twee jaar werkervaring in finance en interesse in automatisering en IT;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Affiniteit en ervaring met het inrichten van financiële systemen, zoals ERP of boekhoudsoftware (Exact Online, Oracle Netsuite, Twinfield, AFAS) is een pre;
 • Kennis van bestandsformaten als JSON, XML, CSV en data uitwisselingstechnieken zoals REST en SOAP is een pre;
 • Gedegen kennis van Microsoft Excel;
 • Je bent gedreven, oplossingsgericht en in staat om structuur aan te brengen en overzicht te houden op je werkzaamheden;
 • Je krijgt energie van werken in (internationaal) teamverband, maar kunt ook zelfstandig vooruit. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn een jong team bestaande uit een combinatie van financials en developers. We gebruiken ons in house ontwikkelde Databrydge platform om financiële data integraties te realiseren. Hiermee helpen we onze klanten om de financiële processen efficiënter en meer geautomatiseerd in te richten.

Het Databrydge platform is beschikbaar voor partners (softwareleveranciers die zelf beperkte kennis hebben van het ontwikkelen van financiële integraties of zich willen focussen op het core product) en middelgrote ondernemingen.

Interesse? 

Ben je na het lezen enthousiast over de vacature en nieuwsgierig geworden naar onze organisatie? Wij zien jouw CV en bijbehorende motivatiebrief graag tegemoet. Heb je vragen over de vacature of de organisatie? Neem dan contact op met Joyce Velzeboer (HR) via 06 89 97 14 46.

Heb je interesse in deze vacature?

Reageer meteen met onderstaand formulier.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.
   Upload je bestanden hier (CV, foto)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.