Skip to content

CB Healthcare

CB Interface - Exact Online - Shopify

Dit fulfillment bedrijf in de medische wereld zocht een partner die in staat was hun eigen interface te koppelen met diverse software pakketten, zoals Exact Online en Shopify. De Databrygde interface bleek de beste oplossing voor CB Healthcare. Een mooi en gezond partnership is het gevolg.

efulfilment-healthcare2 (1)

De uitdaging

Het koppelen van de CB Healthcare Interface met meerdere softwarepakketten, zoals Exact Online, Shopify, Lightspeed, Magento en Woocommerce.

De koppeling diende de volgende zaken met elkaar uit te wisselen: artikeldata, inkooporders en -resultaat, verkooporders en orderresultaat, 'real-time' voorraad, voorraadmutaties, etc.

Tevens dient onze Interface er zorg voor te dragen dat meerdere klanten de gerealiseerde koppelingen kunnen gebruiken.

Een uitgebreide koppeling waar de Databrydge interface de uitgelezen oplossing voor is.

 

 

De aanpak

Dit project is in diverse stukken opgedeeld, om zo op een overzichtelijk en efficiënte wijze de koppelingen te kunnen realiseren. Enkele voorbeelden zijn hier onder beschreven.

CB Interface koppelen met het databrydge platform: deze koppeling is zo opgebouwd dat we via dit platform andere pakketten snel en efficiënt kunnen koppelen

De koppeling tussen CB Interface en Exact Online: deze koppeling is zo gebouwd dat klanten van CB Interface snel en eenvoudig hun Exact Online administratie kunnen koppelen.

De Shopify koppeling is in samenspraak met een klant van CB Interface gerealiseerd, zodat hun wensen en behoefte zijn verwerkt. Met kleine aanpassingen zijn volgende klanten snel en efficiënt ook aan te sluiten.

350x280xCB-20161117-42.jpg.pagespeed.ic.3F_nO30IHS
Healthcare-header-CB

De oplossing

De Databrydge interface is dus uitermate geschikt om diverse pakketten te koppelen aan diverse software pakketten.

Door de koppelingen zo op te tuigen voor CB Healthcare, kunnen zij nu in een white-label interface, gerealiseerd in samenwerking met Databrydge, snel en efficiënt hun klanten koppelen aan diverse e-commerce en boekhoudpakketten.

CB Healthcare is klaar om op de hard groeiende fulfillment markt de concurrentie de baas te zijn. Dit in samenwerking met Databrydge.

Meer info?
Wenst u meer informatie over de interface van Databrydge en de mogelijkheden.

Weten wat wij voor u kunnen doen?